Влез

Допълнителен доход

Финансова свобода

Спестяване

10 умения, които ни пестят пари

 След като преминах през темите...

Стойността на парите

Древна история на парите

 Някога, много отдавна живели древни...

Споделени финанси

Четвъртък, 26 Февруари 2015 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Лечебният глад е като ТОРНАДО!

 Лечебното гладуване е много ценен подход не само за отслабване, но и за цялостно пречистване на организма. Аз се възползвах доста успешно от него, за да сваля излишните килограми и да се почувствам по-добре. Много известни личности също са негови привърженици. В момента се сещам за Мадона и Стив Джобс. Ако искате да научите повече за това какво представлява лечебния глад и защо го сравняват с ТОРНАДО, прочетете откъс от книгата на д-р Ангел Ангелов "Гладувайте правилно!"

 Човешкият организъм е съвършена химична лаборатория

Лечебното гладуване, казано опростено, е вкарване на вода и изкарване на отпадъци. Зад това привидно просто действие се крият сложни химични процеси, които кипят в най-съвършената лаборатория - вашето тяло! Процесите, които протичат в 24-72-часовото гладуване, по своята същност са предимно деструктивни. Във вашия организъм действа едно малко, небезобидно торнадо.

Какво по-точно се случва?

 С помощта на водата вашите наситени мазнини се разграждат в ненаситени мастни киселини. Този химичен процес и съпътстващите го явления може да се измерват със съответни уреди и апарати, ако се намирате в клинична обстановка. Уредите отчитат някакви данни - по-важното е тези данни да се анализират и осмислят - това може да направите само вие или хора, които са натрупали много знания и личен опит. Промените във вашия организъм действително са съществени.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics