Влез

Допълнителен доход

Финансова свобода

Спестяване

10 умения, които ни пестят пари

 След като преминах през темите...

Стойността на парите

Древна история на парите

 Някога, много отдавна живели древни...

Споделени финанси

Вторник, 08 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

4 развенчани мита за грижата за кожата и предпазването и от кожен рак

  Krasiva-kojaДнес в Рубриката „Стани автор” ми гостува дерматолог Диана Иванова. Тя е специалист с повече от десетгодишен стаж и ще ни разкрие истината за това доколко ефикасни са козметичните продукти за предпазване на кожата ни.

  Сред постоянната шумотевица около нови продукти против акне, бръчки, против стареене на кожата и ежедневната грижа за нея, вече е доста трудно да се постави граница между реалността и търговските трикове. Затова, тук ще ви покажем фактите и ще разбием най-популярните митове за красотата.

Какво трябва да знаем, когато пазаруваме по интернет?

  Днес отново на гости ми е Адо, когото познавате от интервюто и статията „Как да печеля пари от интернет?”. Той ще ни разкаже за възможните уловки при онлайн пазаруването.

  Сигурно ли е да пазаруваме с кредитна карта по интернет?

  пазаруване с кредитна картаВ интернет пазаруването с кредитна карта е даже е по-сигурно, отколкото това в реално време - съобщават експертите.  Например в един ресторант, когато дадете кредитната си карта, няма как да знаете  какво прави служителят с нея. Дали не я сканира и през какви устройства преминава вашата карта, докато е в чужди ръце, е трудно да се разбере.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics