Влез

Допълнителен доход

Финансова свобода

Спестяване

10 умения, които ни пестят пари

 След като преминах през темите...

Стойността на парите

Древна история на парите

 Някога, много отдавна живели древни...

Споделени финанси

Понеделник, 21 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Рецензия за книгата ми "Как успях да отслабна?" от д-р Марио Янакиев

  книга за отслабванеД-р Марио Янакиев /www.d-rmario.com/, когото познавате от интервюто за грипните вируси и още няколко гост-авторски статии в блога, се съгласи да даде своя отзив за книгата ми „Как успях да отслабна?”

 Много съм щастлива, че имам такава хубава рецензия и то от лекар!

 Преди да ви посоча кое най-много ми хареса в неговия отзив, ще ви кажа няколко думи за д-р Янакиев.

  Той е специалист по хомеопатия и педиатрия и е личен лекар с над 2 000 пациенти, повечето от които са деца. Огромно впечатление ми направиха няколко неща, които според мен го отличават от повечето лекари:

Първият отзив за книгата ми "Как успях да отслабна?"

  ПРОЧЕТИ КНИГА - ОТСЛАБНИ ЗАВИНАГИ!

  kniga-otslabvaneВчера получих първия отзив за книгата си "Как успях да отслабна?". Той е от колега блогър - Аднан Расим (Адо), които вероятно познавате от това интервю и още няколко гост-авторски статии в ЗдравДух.ком.

  Преди да ви дам линк към отзива му, искам да ви кажа няколко думи за самия него. На първо място ме впечатли това, че Адо има много разностранни интереси. С него можете да разсъждавате и да си говорите на много и разнообразни теми. Освен, че е добър СЕО специалист и знае как да извлече най-доброто от социалните мрежи, той разбира и от афилиет маркетинг, различни начини за печалба от интернет, фрийланс, бизнес и личностно развитие.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics