Влез

Допълнителен доход

Финансова свобода

Спестяване

10 умения, които ни пестят пари

 След като преминах през темите...

Стойността на парите

Древна история на парите

 Някога, много отдавна живели древни...

Споделени финанси

Петък, 18 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Кой печели книгата "Как успях да отслабна?"

  kniga-3DКакто ви обещах 2-ма от настоящите редовни читатели на блога ще получат безплатно книгата ми "Как успях да отслабна?" /промоционална цена 8 лв./. В нея разкривам подробно от личен опит тънкостите на здравословното отслабване. 

  В началото обмислях книгата ми да е безплатна за всички, но реших, че ще има по-голям ефект от нея, ако е платен продукт. Това според мен е така понеже този, който сe реши да плати скромната й цена, несъмнено ще е по-мотивиран да следва съветите и препоръките в нея. Когато човек вложи някакъв ресурс за постигане на целите си, независимо дали е време, усилие или пари, той е склонен да си обвърже по-сериозно с проекта си. Най-силно желаещите да отслабнат, ще са готови да дадат повече от себе си.

Рула от яйчна паста с извара

*Всички рецепти са лично изпробване от мен!

   Днешната рецепта е от Фиеста ТВ. Там видях приготвянето на интересни рула от яйчна паста с рикота, моцарела и пармезан. Наричаха ги маникоти. Направих всичко възможно да ги нагодя към нашенския вкус, като заместих съставките с извара, сирене и кашкавал. Станаха много вкусни. Тези от вас, които не са любители на безмесните ястия, може да им добавят и шунка.

rula-pasta

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics