Влез

Допълнителен доход

Финансова свобода

Спестяване

10 умения, които ни пестят пари

 След като преминах през темите...

Стойността на парите

Древна история на парите

 Някога, много отдавна живели древни...

Споделени финанси

Сряда, 16 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Как успях да отслабна? - електронна книга

   Както ви обещах, днес е денят, в които ще ви представя ел. си книга  „Как успях да отслабна?” Тя се състои от 91 страници и обобщава целия ми личен опит с отслабването. Цената й е 8 лева, но ще можете да я спечелите, ако се абонирайте  за бюлетина на сайта. Всеки 100-тен абониран/регистриран потребител ще я получи безплатно. За да не се почувстват ощетени настоящите постоянни читатели, ще я спечелят и двама от тях. Имената им ще обявя в отделна статия.

  Изтегли ОТКЪС /pdf или docот книгата и:

kupi

Ето и предговора към самата книга:

korica-kniga

Как да изберем най-добрата професионална козметика за зряла кожа?

 krasiva-kojaДнес в рубриката „Стани автор” ми гостува експерт в грижата за кожата - Жулиета Боюклиева. Тя ще ни разкаже повече за това как да стопираме процесите на стареене и да намалим неприятните бръчки. Ще ни даде и полезни съвети на какво да обърнем внимание, когато избираме професионална козметика.

 Вероятно вече сте объркани от многообразието и предлагането на продукти против стареене на кожата. Отчаяно се опитвате да намерите професионална козметика, която да се справи с неприятните бръчки. За да можете да изберете най-доброто за вас, първо трябва да  научете повече за самия процес на стареене.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics