Влез

Четвъртък, 02 Януари 2014 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Нова година - нов късмет!

Колелото на живота Изниза се още една година. Тя беше динамична, красива, бурна и жестока - като самия живот! Още от древни времена циклите на живота са вълнували човешкия род. Смяната на сезоните, раждането, детството, младостта, помъдряването и старостта са изобразявани като стенописи из целия свят още от античността.

 Всяка религия чества тези природни цикли, празниците са създадени именно за това - за честване на живота в пълния му блясък.

 Осъзнаваме много неща - колко велико е сътворението и колко е значим всеки и от нас и едновременно с това колко преходно е всичко и как за секунди това, което сме градили може да бъде заличено. Приоритетите ни си идват на правилните места - на първо място здравето - духовно и физическо, а чак след това всичко материално. 

 Пред нас е и годината на Коня по китайския календар, пред която се счита, че ще царуват високите ценности и идеали, честността, добротата, благородните каузи. Това ще е годината на Сбъднатите мечти!

 И това е и моето най-искрено пожелание към вас за 2014 г. - да реализирате всичко, което някога сте искали. С честност, постоянство и работливост да постигнете успехи напук на всичко което се говори, че в България е невъзможно да си успешен и да запазиш човешкото в себе си. Аз вярвам, че може и това ме крепи :)

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics