Влез

Формулата на успеха в онлайн бизнеса!

Формулата на успеха в онлайн бизнеса! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 Днешният материал е на много уважаван от мен автор - Анастас Мавродиев. Той беше едно от вдъхновенията ми да започна собствен блог. Благодаря, Наско, че се съгласи да публикувам част от твоите ценни и вдъхновяващи статии: 

 Днес искам да споделя с вас тези неща, които според мен, са неотменна част от вашия успех в onl-ine бизнеса. Неща, които притежава всеки от нас. Неща, които ще ви отведат до успеха само, ако разбирате тяхната природа.

Ето за какво става въпрос:

 1) Цел. Без цел човек е като свободно движещ се електрон. Но все пак, вие вече сте направили избор, да се занимавате с on-line бизнес! Ок, поставете си конкретна цел. Определете какво точно искате. Колко пари искате да спечелите? Защо са ви нужни? Какво сте готови да дадете от себе си, за да ги заработите? Отговорете пред себе си на тези въпроси, направете го! Както написах, поставете си конкретна цел и се придържайте към нея, тогава всичко ще ви се получи!

  А сега ще ви дам малък приятелски съвет: запишете своята цел или цели на лист хартия. Всеки ден поглеждайте този лист, вървете по избрания път и не се откланяйте от него!

За поставянате на цели са написани много добри произведения от професионалисти, които разбират въпроса в дълбочина и прилагат своите методи на практика, това са хора които знаят милион пъти повече от мен по този въпрос! Без проблеми можете да намерите качествена информация в интернет. Направете го, защото това ще бъде една от добра инвестиция!

 2) Време. Разпределете пътя до достигането на поставената цел на малки части и определете времето, което ще ви бъде необходимо за тяхното изпълнение. Направете си план от нещата, които трябва да свършите през деня, в близкия месец или даже година. Отново ви съветвам да поглеждате плана си всеки ден, това спонтанно ще ви подтиква към действие.

 Записвайте успехите си, дори ако Ви се виждат незначителни. Когато се появят съмнения от рода на “няма да успея ” поглеждайте списъка си, той ще ви дава увереност, все пак доста неща вече сте направили!

 Често начинаещите интернет бизнесмени с ужас гледат на работата, която им предстои да направят: да създадат бюлетин, сайт, информационен товар, да изследват пазара и т.н. Ако разделите тези задачи на малки порции, тяхното изпълнение ще се превърне в приятна игра.Метода описан по-горе ще ви помогне да създадете собствен интернет бизнес като на игра! Започнете с малкото и поетапно. Ако искате ли да създадете бюлетин,измислете първо заглавие…..

 3) Увереност в резултата. Стоп, спрете да четете тази статия! Отново вземете лист хартия и напишете 10 причини, защо точно вие ще успеете в on-line бизнеса. Чрез кои, ваши знания и таланти ще преуспеете в това не леко начинание. Моля, отнесете съм към тази молба много сериозно.

 4) Настойчивост. Вие имате цел, вие точно знаете какво трябва да направите, за да реализирате плановете си и колко време ще ви трябва. Вие точно знаете, че ще успеете, вие вярвате в това, уверени сте в това!

 Нереално ще звучи, ако ви кажа, че всичко ще ви върви като по мед и масло. Във всяко едно начинание има неуспехи и трудности. Въпросът се състои в това: на какво ще обръщате повече внимание? На неуспехите? Или на вашите успехи? Ако вършите всичко със желание и упорство, имате зрял поглед върху нещата, нищо не би могло да ви спре.

Провалите, не означават задължително край. Те са само поредната крачка към ОГРОМНИЯ УСПЕХ в on-line бизнеса. Както е казал Кант: „Това ,което не ни убива ни прави по-силни”.

 5) Действие. А сега действайте! Имате всичко необходимо. Бъдете постоянно в движение, бъдете активни, развивайте бизнеса си тук и сега!

 Вече можем да изведем печелившата формула в on-line бизнеса:

 Цел + Време + Увереност в резултата + Настойчивост + Действие = ВАШИЯ УСПЕХ!

 Много просто, не мислите ли? Тогава какво още чакате…….

 Може да са ви интересни още поредицата интервютата на тема "Успешен онлайн бизнес".

Последно променена наПонеделник, 23 Февруари 2015 15:05

4 коментари

 • Теодора Дончева-Влаховска
  Теодора Дончева-Влаховска Четвъртък, 26 Февруари 2015 13:10 Връзка на коментара

  Благодаря, Вили, за смисления коментар. Парите не са без значение, но те са само инструмент за постигане на по-смислени цели. Всъщност младежът, който е автор на статията, в момента не е в България, но не го обвинявам. Всеки си има свой път и аз уважавам това.
  Най-хубавите неща в живота се случват, когато сме вдъхновени от нещо и искаме да помагаме на другите :)

 • Вили
  Вили Вторник, 24 Февруари 2015 11:05 Връзка на коментара

  Мисля, че каквато и да е цел, която си поставя човек, трябва да е родена от сърцето и душата. Да си представя нейният краен прекрасен резултат, но без да мисли какви пари ще му донесе. Всичко зависи от таланта, труда и късмета. /Има и хора, които винаги и само мислят за парите и въпреки това успяват. Както казва народната мъдрост "Пари при пари отиват". Но много често тези пари изсмукват от собственика им целия човешки смисъл на еволюцията. Съзнанието им се замърсява и те постепенно се превръщат в машини за пари, или както казва един честен, откровен и циничен приятел: "машини за л.....на"/. Човек се ражда на тази земя, за да трупа опит, с което ще разшири съзнанието си и ще постигне духовна еволюция, а не само за да трупа материални блага и пари / американско мислене, което е превърнало хората в" усмихващи се роботи", чиято единствена цел са парите. Радвам се, че има много млади хора в нашата прекрасна България, които вече са осъзнали това и искат да останат тук, където са корените им. Много ми се иска медиите и пресата да отразява тези положителни примери, които ще променят мисленето и равновесието на хората. Сайтът е прекрасен. Дерзай! Успех!

 • Теодора Дончева-Влаховска
  Теодора Дончева-Влаховска Вторник, 24 Февруари 2015 08:52 Връзка на коментара

  Здравейте, Атанаска, добре дошли в коментарите! Да, в статията на Анастас в случая няма практически примери, но според мен е ценна като вдъхновение, особено за хората, които сега започват да се занимават с онлайн бизнес.
  Освен това предизвика Вашия коментар, а моите статии не го направиха. :) :) :)

 • Атанаска Атанасова
  Атанаска Атанасова Понеделник, 23 Февруари 2015 22:24 Връзка на коментара

  Статията няма нищо общо с ОНЛАЙН бизнеса, само някакви общоизвестни клишета и е единствената от Вашите от която не научих НИЩО ново...

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics