Влез

За автора и блога

      
      TeodoraЗдравейте,

      Ако четете това значи ви е интересно кой седи зад тези онлайн странички. И така...

     Коя съм аз?

    Аз съм практичен оптимист и земен мечтател. За мен страстта е това, което тласка към постигането на успех, постоянството е, което води до големите победи, а радостта и удовлетоворението от живота са наградите, към които се стремя.

      Какво за мен са здравето и парите?

      Това са инструментите, които отстраняват грозното и ненужното в живота, но и те, попаднали в ръцете на неграмотен, могат да бъдат опорочени. Те са взаимно свързани и мисля, че всеки ще се съгласи, че до голяма степен здравето е пари, а парите са здраве. Те са и необходимата основа за изграждане на щастие и хармония.

      Какво ме накара да започна този блог?

      Искам да изразя себе си по най-добрия известен начин – като съм полезна с идеи за по-добър и качествен живот, където комфортът не е само повод за въздишка, а ежедневие и реалност - плод на постоянство, старание и стремеж към съвършенство. Всеки от нас го заслужава!

       А сега малко повече за мен и блога... 

       За себе си ще ви кажа едно – не съм финансов или здравен експерт, но всичко за което пиша ми е близко и идеите и съветите в блога произлизат от личен опит. Завършила съм балканистика в Софийския университет – специалност, в която се изучават балкански езици и култура. Едно от любимите ми занимания са графичните програми - правила съм рекламни брошурки, визитки и др. 

     Имам много идеи за създаване на допълнителен доход, а аз успях да генерирам собствен такъв -  преводи от румънски и английски език. Имам и горчив опит с несполучлив ипотечен кредит в швейцарски франкове, който сега не бих повторила, а и тогава действах против интуицията си. В момента изплащам собствено жилище, предимно от наема, който получавам от него.

  Но няма значение дали опитът е позитивен или негативен – важното е изводите, които са направени да са от полза за личностното израстване. Мога да разкажа доста за личните разходи и семейния бюджет.Ще споделям с вас идеите си за парите, за финансовата свобода и някои свои лични финанси в конкретни цифри. Ще прочетете повече за това в раздела за „Лични финанси”.

      Имах и друг блог „Здраве чрез хармония” – там пишех за всичко, което ме караше да се чувствам щастлива, здрава, жизнена и в хармония със себе си. Идеята ми е да продължа да пиша за здравето, красотата, тонуса и доброто настроение. Обожавам да чета статии, списания, книги и онлайн издания на здравословна тематика. Обичам да живея природосъобразно, тренирала съм карате, а другата ми слабост са народните танци. Случвало ми се е да спазвам и диета и резултатът при мен е положителен и траен. Как го направих – прочетете в раздела  „Здрави и жизнени”. Вижте и книгата ми "Как успях да отслабна?" - моят личен опит в битката с килограмите.

    Следвайте ме и в „Моите разходки”, научете повече в раздела „Как да..?!” и се забавлявайте! 

     Ще публикувам редовно /по 8-12 статии месечно/ и няма да ви е скучно. Ако искате да получавате новите публикации на сайта - абонирайте се (винаги можете и да се отпишете)!

   Ще ви предложа още много изненади и приятни изживявания, просто останете с мен и се включвайте активно, като коментирате или като ми пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

   Блогът е с регистрирани авторски права и копирането и разпространението на материали без поставяне на линк към сайта и без знанието на автора е забранено! т.е, ако искате да ползвате материали от блога, свържете се с мен или поставете линк към публикацията ми.

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

Последно променена наЧетвъртък, 12 Февруари 2015 15:38
Real Time Analytics