Влез

Как успях да отслабна? - електронна книга

Как успях да отслабна? - електронна книга - 4.4 out of 5 based on 16 votes

   Както ви обещах, днес е денят, в които ще ви представя ел. си книга  „Как успях да отслабна?” Тя се състои от 91 страници и обобщава целия ми личен опит с отслабването. Цената й е 8 лева, но ще можете да я спечелите, ако се абонирайте  за бюлетина на сайта. Всеки 100-тен абониран/регистриран потребител ще я получи безплатно. За да не се почувстват ощетени настоящите постоянни читатели, ще я спечелят и двама от тях. Имената им ще обявя в отделна статия.

  Изтегли ОТКЪС /pdf или docот книгата и:

kupi

Ето и предговора към самата книга:

korica-kniga

„Не мога да ти кажа как да стигнеш,

Мога само да ти покажа пътя”

(китайска мъдрост)

Сякаш има някаква неразбулена тайна, неизяснена мистерия около всеки успешно отслабнал човек. Представете си следната картина. Разминавате се по стълбите със стройна и красива жена, която ви поздравява. Чудите се откъде можете да я познавате и изведнъж разбирате, че това е съседката от долния етаж, която само допреди година е носила да кажем 15-20 кила отгоре. Естествено се спирате и й правите искрен комплимент. Разпитвате я ентусиазирано как е постигнала такъв ефект. Възможните отговори, които съм получавала в тази ситуация, са три: скромно: „Стана от самосебе си! Не знам точно как.”, наперено: „Ами то е ясно – с воля и строги диети!”, загадъчно: „Имаш ли желание, всичко е възможно!”.

  И това е – нищо повече не можеш да измъкнеш като информация дори да искаш. Някой по-добронамерен успешно отслабнал приятел може да ви препоръча посещение при професионалист, книга от топ диетолог или определен вид спорт. И това наистина ще е най-доброто, което можете да направите за себе си!

  Ще се запитате с какво тогава може да ви помогне моята книга? Макар че интересът ми към диетологията е по-скоро хоби, аз имам личен опит в отслабването. Също като повечето от вас бях качила излишни килограми, които ме караха да се чувствам зле, тежка, с липса на тонус и самочувствие. Стигнах до това положение, понеже направих някои грешки, за които също ще ви разкажа по-натам.

След време се справих с проблема си и това ме мотивира да опиша всички подробности около моя подход за сваляне на тегло по достъпен начин, така че повече хора да могат да ме разберат и да разбулят тайната. Майтап! Няма никаква мистерия! Смятам да ви поднеса всичко на тепсия. Искам да мислите за мен като за стар приятел, с който сте решили да отслабвате заедно и да извървите успешно пътя към постигането на идеалната фигура. 

Мечтая си преди време някой да ми беше дал най-добрите насоки от личния си опит наготово, вместо да ми се наложи да изчета огромно количество информация по въпроса и сама да преценя кое е правилно и кое - не.

Е, щом реших трайно проблема си с излишните килограми, това означава, че съм отсяла най-важните принципи на здравословното отслабване. Затова реших да напиша тази книга – за да посоча пътя и на други след мен. Не че казвам, че не можете да се справите и сами, но това ще ви отнеме време в лутане, четене и експерименти, които могат да не завършат добре.

Това, което със сигурност знам, е че тези, които не могат да отслабнат, най-често не са безволеви, а слабо информирани. Една от моите основни грешки беше именно информационното затъмнение, в което бях изпаднала. 

С какво ще ви обогати прочитането на тази книга?

Тя ще ви даде отговори на много мъчителни въпроси, които сте си задавали през годините като: „Защо много от вкусните храни, не са полезни?„От кой вид хранителни групи се пълнее най-много?”, „Какво става с организма ни, когато ядем определен вид храна?”„Трябва ли да гладуваме, ако искаме да отслабнем?”.

Чак след като ви се изяснят противоречията и разберете как функционират телата ни, вие ще сте готови да се придържате и сами към един здравословен режим.

Замисляли ли сте се защо децата не слушат, когато се опитваме да им говорим за добро? Те просто не знаят защо да не пипат печката или да не джапат в локвата. За тях това е забавно и не са наясно, че може да има лоши последствия. Когато пораснат и разберат причината за забраната, сами спират да правят бели.

По същия начин и ние, като знаем подробно механизмите на отслабването, ще ги следваме и ще напредваме към целта.

От какво естество е информацията в книгата? 

Разбира се, че не съм открила на ново топлата вода. Принципите и правилата, които ми помогнаха да се справя с проблема си, са взаимствани от статии и книги на всепризнати експерти и топ диетолози, една част от които ще спомена накрая. Но освен тези вечни истини за отслабването, ще разкажа и за личния си опит - какви грешки съм направила, в какви заблуди съм изпадала и какви са моите лични трикове за намаляване на теглото.

Изчетох и много подвеждаща информация из интернет-пространството, която не само няма да ви помогне, но и трайно ще увреди здравето ви и ще задълбочи проблема ви.

Моят подход за постигане на идеалното тегло е изключително прост, не включва сложни диетични режими, измерване на храните до грам, стриктно броене на калории, не е свързан с лишения и изтезаване.

Той може да бъде осъществен в три етапа:

1) Трябва да сме силно мотивирани, за да отслабнем. Необходим ни е начален тлъсък, движеща сила, вяра в успеха. Искам да ви предам тази енергия, която помогна на мен в битката с излишните килограми и ме кара да изпитвам задоволство, когато видя резултата в огледалото;

2) Но освен вълната от позитивна енергия, е нужно да отсеем вярната и качествена информация за здравословното хранене. Трябва да разберем: защо не успяваме да свалим тегло въпреки безкрайните мъчителни опити, кои храни са полезни, как да ги съчетаваме правилно, как да ускорим процесите на топене на мазнини, как да избегнем застоя в диетата и др;

3) Кои са златните правила на свалянето на тегло? Ще ви разясня черно на бяло ясните и прости трикове, които непременно водят до намаляване на теглото.

Книгата ще ви даде идеи и съвети как:

1) да отслабнете трайно и по правилния начин, без възвръщане на килограмите;

2) да запазите добра форма и да се храните здравословно;

3) да изградите свой подход за успешно сваляне на излишното тегло, без да ви се налага да изчетете огромен брой книги за отслабването.

Книгата включва информация за част от най-популярните диети – НВД /ниско-въглехидратен режим/, разделно хранене, лечебен глад, средиземноморска диета, диета „Зоната” с техните плюсове и минуси, както и моя опит при спазването на тези от тях, които смятам за правилни. Ще ви даде отговор какво става с организма ни, когато ядем определен тип храни, кои са здравословните за телата ни продукти, как се стимулират метаболитните процеси, как да разграничите кога един хранителен режим е подходящ за вас. Ще ви разкрие и моите златни правила на отслабването.

Искам да ви помогна да промените живота си, да ви дам правилните насоки, които ме доведоха до зашеметяващ успех в битката с килограмите.

Ако сте убедени, че искате да тръгнете след мен по пътя към постигане на идеалното тегло, вземете ОТКЪС /pdf или doc/. За поръчка следвайте долния бутон:

kupi

Още се колебаете дали да купите книгата. Вижте отзивите за нея тук.

Последно променена наВторник, 07 Януари 2014 17:11

7 коментари

 • VERO
  VERO Понеделник, 03 Юни 2019 23:12 Връзка на коментара

  PLATIH SI ZA KNIGATA, NO ZASHTO NE STE MI Q IZPRATILI OSHTE

 • VERO
  VERO Понеделник, 03 Юни 2019 23:11 Връзка на коментара

  PLATIH SI ZA KNIGATA, NO ZASHTO NE STE MI Q IZPRATILI OSHTE

 • Гергана Стоянова
  Гергана Стоянова Сряда, 22 Ноември 2017 13:11 Връзка на коментара

  Здравейте,
  Вече два пъти Ви пиша. Превела съм сумата за книгата, но все още нямам информация от Вас.
  Гергана Стоянова

 • Теодора Дончева
  Теодора Дончева Неделя, 20 Януари 2013 13:52 Връзка на коментара

  Адо, благодаря ти! Много се радвам, че книгата ти е допаднала и е полезна :) Надявам се моят опит да помогне но много други да решат завинаги проблемите си с теглото :)

 • Книга за отслабване
  Книга за отслабване Неделя, 20 Януари 2013 01:19 Връзка на коментара

  Книгата наистина си я струва... има много полезни съвети и трикове за отслабване. Теди е положила наистина голям труд за да създаде тази полезна книга. А сумата, която трябва да заплатите наистина е нищожна... нека възнаградим труда и. :)

 • Теодора Дончева
  Теодора Дончева Четвъртък, 17 Януари 2013 10:20 Връзка на коментара

  Рая, благодаря. Радвам се, че ти харесва.
  Ще напиша по-ясно как стоят нещата с поръчването на книгата.

 • Rya @ bulgarian money blog
  Rya @ bulgarian money blog Четвъртък, 17 Януари 2013 10:06 Връзка на коментара

  Теди, ЧЕСТИТО :)

  Много се зарадвах, като видях новината. Ти беше казала, че мислиш по въпроса - браво, че си го реализирала!

  Откъсът ти е много хубав и интересен (аз изтеглих PDF варианта), добре си го подбрала.

  Само едно нещо... не си написала как може да се поръчка книгата :)

  Пожелавам ти на добър час с книжката!

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics