Влез

Четвъртък, 26 Февруари 2015 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Лечебният глад е като ТОРНАДО!

 Лечебното гладуване е много ценен подход не само за отслабване, но и за цялостно пречистване на организма. Аз се възползвах доста успешно от него, за да сваля излишните килограми и да се почувствам по-добре. Много известни личности също са негови привърженици. В момента се сещам за Мадона и Стив Джобс. Ако искате да научите повече за това какво представлява лечебния глад и защо го сравняват с ТОРНАДО, прочетете откъс от книгата на д-р Ангел Ангелов "Гладувайте правилно!"

 Човешкият организъм е съвършена химична лаборатория

Лечебното гладуване, казано опростено, е вкарване на вода и изкарване на отпадъци. Зад това привидно просто действие се крият сложни химични процеси, които кипят в най-съвършената лаборатория - вашето тяло! Процесите, които протичат в 24-72-часовото гладуване, по своята същност са предимно деструктивни. Във вашия организъм действа едно малко, небезобидно торнадо.

Какво по-точно се случва?

 С помощта на водата вашите наситени мазнини се разграждат в ненаситени мастни киселини. Този химичен процес и съпътстващите го явления може да се измерват със съответни уреди и апарати, ако се намирате в клинична обстановка. Уредите отчитат някакви данни - по-важното е тези данни да се анализират и осмислят - това може да направите само вие или хора, които са натрупали много знания и личен опит. Промените във вашия организъм действително са съществени.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics