Влез

Петък, 25 Октомври 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Как да удължим живота на дрехите си?

 Тази статия е от Виктория Савова - редовна читателка, която изяви желание да споделя свои материали за блога ми в раздел мода и рецепти. (станете автор и вие). Тя засяга темата за правилния избор и поддръжка на дрехите ни, които е много важен, ако искаме да изглеждаме, да се чувстваме добре и да запазим за по-дълго любимите си дрехи. Като допълнителен бонус - това ни пести и пари.

Третиращи етикети - инструкции за употреба

 nova-rokliaКупувате си нова рокля - ах, прекрасно е усещането за нова рокля в гардероба, видяхте хилядите комбинации, които можете да направите и освен това тази прелестна материя!

Но понякога, в някои редки случаи, питате консултанта “Как се поддържа тази дреха?” - за да е винаги бяла, искрящо цикламена и да не се разтегне, свие...и тогава можете да си помогнете сами....!

Ако прочетете третиращият етикет. Знаете ли, че третиращите етикети са особено важни за всяка компания, която държи на реномето си?

В България дори има правила как да се следи за информацията и тетиращите указания, които са изписани на третиращия етикет - онези досадни лентички, които обикновено отрязваме, щом си купим дрехата.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics