Влез

Петък, 05 Септември 2014 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Време за отслабване, загадка и награда

Как успях да отслабна?

 Днес искам да обявя кой печели електронната ми книга "Как успях да отслабна?", в която споделям целия си личен опит със свалянето на излишните килограми. Изтеглете откъс от нея ТУК.

 Както обявих, един на всеки 100 абоната на сайта, изтеглен на случаен принцип, ще я получи безплатно на e-maila си. Редовната цена на книгата е 8 лв. и тя се радва на доста положителни отзиви, които скоро ще обобщя в отделна статия.

 Вижте ТУК последния отзив за книгата ми от сайта bezlekarstva.bg. Благодаря на Поля Христова за позитивната рецензия :).

 А сега да обявя името на печелившия: 

 

  Абонат за бюлетина на сайта номер 575 - Яна 

 Честито на ЯНА! Ще се свържа с нея по e-mailа и ако прояви интерес, ще й изпратя книгата.

 (Хей, абонирайте се и вие, ако искате да спечелите)

 Получих много отзиви на e-maila си от редовни читатели, че искат да закупят електронната ми книга, но ги затрудняват начините на плащане. Затова реших да направя едно лимитирано предложение. Ще ви изпратя книгата си записана на диск CD до всяка точка на България, като няма да заплащате куриерската услуга, а само скромната сума от 8 лв. при получаването.

Какво е условието? Да ми отговорите на долния въпрос:

КАКВО СА ПРОТЕИНИ?

 а) нещо като протони, но с различна маса;

 б) латинска дума за първенци;

 в) белтъчини.

 Първите 10, които ми дадат верен отговор на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., ще получат електронната ми книга "Как успях да отслабна?"до посочен от тях адрес (записана на диск CD) срещу 8 лв. или ако решат да платят предварително по банкова сметка, EasyPay или PayPal ще я получат с отстъпка за 5 лв. директно на e-mailа си.

 Не ви се занимава с отговори на въпроси и загадки. Тогава просто натиснете долното бутонче.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics