Влез

Събота, 17 Май 2014 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Здравдух.ком на 2.5 години с 400 статии

 Откакто създадох блога си, на всяка половин година си правя равносметка на постиженията до момента. Преди около седмица Здравдух.ком навърши 2.5 години.

 По някаква случайност, точно тази статия, която четете в момента е 400 материал на сайта. Малко или много е това? Средно аритметично това са ок. 3 статии седмично. Естествено не е важно само количеството, а и качеството на написаното. Затова искам да благодаря на абонираните 577 читатели и на 1200 фена във Фейсбук, които ме подкрепят постоянно с харесвания, отзиви и коментари. 

 Включете се и вие като се абонирате и харесате страницата на Здравдух.ком във Фейсбук.

 Отскоро блогът е с нов (responsive) дизайн, подходящ и за мобилни устройства. Това доста вдигна посещаемостта и времето за престой на посетителите. Пробвайте и вие. 

 Ако сте нов читател сигурно се питате какво полезно можете да намерите на сайта. Темите са няколко - лични финанси (как да управляваме по-умно парите си), здравословен живот и отслабване, рецепти, интервюта с експерти по финанси и хранене, гост-авторски статии над 40 материала (включително тези за медийните партньорства). 

 В момента пиша и книга, която обединява и двете теми в сайта - здраве и пари или какво е общото при постигане на двете най-желани цели от всички нас - поддържане на тонус и здравословно тегло и стабилни финанси. Книгата ще е БЕЗПЛАТНА и предпремиерно ще я получат читателите, закупили платения продукт на сайта електронната книга "Как успях да отслабна?".

kniga za otslabvane Платената книга (цена 8 лв.), в която разказвам за опита си със свалянето на излишното тегло, също имате шанс да спечелите ако сте активен ФБ фен или абонат на сайта. 10 читатели вече я получиха безплатно. 

 Чудите се дали тази книга е за вас, изтеглете ОТКЪС и решете сами.

 И понеже днес денят ми е прекрасен, ще ви дам отстъпка за ел. книга "Как успях да отслабна?". Ще можете да я вземете за 5 лв вместо за 8 лв. Как? Просто ми отговорете на следния въпрос:

 Какво е селен?

а) диалектна форма на селянин в някой краища на България

б) Богиня на Луната (в древногръцката митология)

в) микроелемент с антиоксидантни свойства

Пишете ми с верния отговор на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и първите 10 ще получат отстъпка за книгата. Ще имат възможност да я закупят за 5 лв.

Не ви се отговаря на въпроси? Просто натиснете долното бутонче:

 

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics