Влез

Морска сватба - мисия възможна

Морска сватба - мисия възможна - 4.8 out of 5 based on 4 votes

    Така се случи, че аз, която не бих се определила като романтична натура в класическия смисъл на думата, вече пиша 3-та статия на тема сватба. Първите две /част I и част II/ бяха за моята сватба. Идеята ми беше да представя подробно бюджет и организационни подробности, които могат да са от полза за бъдещите младоженци от чисто практическа гледна точка.

  Но случи се така, че моята най-добра приятелка ми оказа честта да й бъда кума, понеже й предстоеше да сключи брак не къде да е, а на морето, на самия плаж. Е, как да пропусна да отразя такова събитие?

Morska svatba

 Може би повечето от вас ще си кажат, че това е много смело решение, че е скъпо и безумно трудно за организиране. Е, не беше съвсем така. Организацията продължи не повече от 20 дена. Бъдещите младоженци се справиха с всички подробности по телефона, без дори да отидат на място и лично да следят нещата. Отидоха едва 2 дена преди самото събитие.

  Как се справиха?

  Наеха агенция, която се зае с всичко и не им искаше никакви комисионни. Единствено пътни пари /ок. 30 лв./, както и за украсата на плажа /арка, столове, маси/, но това нямаше как да се избегне, защото тези вещи бяха под наем. От агенцията уредиха и настаняването на гостите в хотела и резервацията за ресторанта. Може би се чудите защо не са поискали пари от младите влюбени. Много просто те получават комисионна от хотелите, на които осигуряват посетители.

  Организаторите се бяха справили блестящо със задачата си. Темата на сватбата естествено беше морска и всички аксесоари бяха в синхрон с тази идея. Мидички, рапанчета, морски звезди украсяваха тортата, шампанското, чашите, букета на булката, венчалната арка и подаръчетата за гостите. Преобладаваха тъмния и светло синия цвят, както и перлено и бяло. 

  Вижте някои елементи от сватбената церемония:

  По време на церемонията имаше тълпа от любопитни зрители, които не спираха да снимат. Вероятно сватбата ще се появи в youtube, но аз ще уважа интимността на събитието и само ще загатна чрез долните снимки за атмосферата и украсата:

  С тази статия искам да ви подтикна да следвате мечтите си. Оказа се, че да се направи морска сватба може да не е скъпо, трудно и недостижимо. Стига да поискате, ще се справите. Трябва само вяра, добра координация и желание за интресни преживявания. :)

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наСряда, 30 Октомври 2013 12:27

5 коментари

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics