Влез

Вторник, 08 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

4 развенчани мита за грижата за кожата и предпазването и от кожен рак

  Krasiva-kojaДнес в Рубриката „Стани автор” ми гостува дерматолог Диана Иванова. Тя е специалист с повече от десетгодишен стаж и ще ни разкрие истината за това доколко ефикасни са козметичните продукти за предпазване на кожата ни.

  Сред постоянната шумотевица около нови продукти против акне, бръчки, против стареене на кожата и ежедневната грижа за нея, вече е доста трудно да се постави граница между реалността и търговските трикове. Затова, тук ще ви покажем фактите и ще разбием най-популярните митове за красотата.

Какво трябва да знаем, когато пазаруваме по интернет?

  Днес отново на гости ми е Адо, когото познавате от интервюто и статията „Как да печеля пари от интернет?”. Той ще ни разкаже за възможните уловки при онлайн пазаруването.

  Сигурно ли е да пазаруваме с кредитна карта по интернет?

  пазаруване с кредитна картаВ интернет пазаруването с кредитна карта е даже е по-сигурно, отколкото това в реално време - съобщават експертите.  Например в един ресторант, когато дадете кредитната си карта, няма как да знаете  какво прави служителят с нея. Дали не я сканира и през какви устройства преминава вашата карта, докато е в чужди ръце, е трудно да се разбере.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics