Влез

Понеделник, 21 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Рецензия за книгата ми "Как успях да отслабна?" от д-р Марио Янакиев

  книга за отслабванеД-р Марио Янакиев /www.d-rmario.com/, когото познавате от интервюто за грипните вируси и още няколко гост-авторски статии в блога, се съгласи да даде своя отзив за книгата ми „Как успях да отслабна?”

 Много съм щастлива, че имам такава хубава рецензия и то от лекар!

 Преди да ви посоча кое най-много ми хареса в неговия отзив, ще ви кажа няколко думи за д-р Янакиев.

  Той е специалист по хомеопатия и педиатрия и е личен лекар с над 2 000 пациенти, повечето от които са деца. Огромно впечатление ми направиха няколко неща, които според мен го отличават от повечето лекари:

Първият отзив за книгата ми "Как успях да отслабна?"

  ПРОЧЕТИ КНИГА - ОТСЛАБНИ ЗАВИНАГИ!

  kniga-otslabvaneВчера получих първия отзив за книгата си "Как успях да отслабна?". Той е от колега блогър - Аднан Расим (Адо), които вероятно познавате от това интервю и още няколко гост-авторски статии в ЗдравДух.ком.

  Преди да ви дам линк към отзива му, искам да ви кажа няколко думи за самия него. На първо място ме впечатли това, че Адо има много разностранни интереси. С него можете да разсъждавате и да си говорите на много и разнообразни теми. Освен, че е добър СЕО специалист и знае как да извлече най-доброто от социалните мрежи, той разбира и от афилиет маркетинг, различни начини за печалба от интернет, фрийланс, бизнес и личностно развитие.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics