Влез

Сряда, 16 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Как успях да отслабна? - електронна книга

   Както ви обещах, днес е денят, в които ще ви представя ел. си книга  „Как успях да отслабна?” Тя се състои от 91 страници и обобщава целия ми личен опит с отслабването. Цената й е 8 лева, но ще можете да я спечелите, ако се абонирайте  за бюлетина на сайта. Всеки 100-тен абониран/регистриран потребител ще я получи безплатно. За да не се почувстват ощетени настоящите постоянни читатели, ще я спечелят и двама от тях. Имената им ще обявя в отделна статия.

  Изтегли ОТКЪС /pdf или docот книгата и:

kupi

Ето и предговора към самата книга:

korica-kniga

Как да изберем най-добрата професионална козметика за зряла кожа?

 krasiva-kojaДнес в рубриката „Стани автор” ми гостува експерт в грижата за кожата - Жулиета Боюклиева. Тя ще ни разкаже повече за това как да стопираме процесите на стареене и да намалим неприятните бръчки. Ще ни даде и полезни съвети на какво да обърнем внимание, когато избираме професионална козметика.

 Вероятно вече сте объркани от многообразието и предлагането на продукти против стареене на кожата. Отчаяно се опитвате да намерите професионална козметика, която да се справи с неприятните бръчки. За да можете да изберете най-доброто за вас, първо трябва да  научете повече за самия процес на стареене.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics