Влез

Сряда, 26 Ноември 2014 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Откъде идва Черният петък?

 
промоция Черен петък

 Напоследък все повече английски и американски традиции започнаха да ни заливат. Някога ми беше интересно да празнувам Хелоуин например, когато бях в английската гимназия и този празник не беше масово популярен, а се честваше в по-ограничен кръг.

 Новите тенденции обаче са да се празнуват комерсиалните американски празници и това се подкрепя с пълна сила от търговците, които реализират безумни печалби освен за Коледа, и за Хелоуин, за св. Валентин и др. А напоследък все повече нашумява т. нар. Черен петък. Така се нарича следващия петък след Деня на благодарността.

Как да се храним в офиса?! Основни правила.

хранене в офиса Заседналият начин на живот е бич на нашето време. Той предизвиква проблеми с гърба и се отразява на фигурата. Време е да станем и да потичаме. Но ако работата ни е седяща време за тичане и фитнес трудно се намира. Тогава е наложително поне да променим начина си на хранене. За да бъдем здрави, да не натрупваме излишни килограми и да не се обзаведем с букет офисни болести, следствие на стреса и целодневното седене, трябва да взимаме мерки.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics