Влез

VitaEnergy - протеинов шейк за отслабване, който подсилва организма

VitaEnergy - протеинов шейк за отслабване, който подсилва организма - 4.0 out of 5 based on 1 vote
Ръчно изработени бижута - БижуТео Снимка: bijuteo.com Ръчно изработени бижута - БижуТео

 Тази статия е написана от лекар - терапевт, член на независима асоциация на диетолозите.

 Като лекар - терапевт и при мен проблемът с излишните килограми при пациентите е толкова важен, както и всички останали болести.

  Наднорменото тегло е свързано с много опасности за здравето. Главната причина за  това е неправилното хранене.  Именно то е причината за десетки най-различни болести. Става въпрос не само за затлъстяването, но и за много други сериозни болести.
 
 Ако разгледате внимателно съставките на протеиновия шейк, ще видите, че те са  добре балансирани, а най-важната  им част са чистите протеини. Тези протеини зареждат организма с енергия и в момента, когато организмът губи бързо енергия, не се губи мускулна маса. През това време тъканите и органите са защитени от недостиг на хранителни вещества.
 
 Една чаша VitaEnergy успокоява апетита за дълго  и  постепенно порциите ви ще стават все по малки. Шейкът има приятен вкус и в много случаи може да замени любимите ви сладкиши. А ако съчетаете редовното  консумиране на VitaEnergy с не много големи физически натоварвания, то освобождаването ви от излишните килограми ще става в пъти по-бързо.

Последно променена наСряда, 20 Декември 2017 11:33

2 коментари

  • Adnan Rasım
    Adnan Rasım Четвъртък, 13 Юли 2017 23:46 Връзка на коментара

    Аз спортувам редовно, но от години не мога да отслабна. Отскоро започнах да пия FatBurner, но не знам какъв ефект ще има. Ще се опитам да го комбинирам с шейкове като този, възможно е да има по-голям и по-бърз ефект! :)

  • Венета Николова
    Венета Николова Вторник, 27 Юни 2017 10:45 Връзка на коментара

    Водя активен начин на живот и ходя на фитнес по 3 пъти седмично. Нормално е, когато спортуваш да огладняваш по бързо. Закусвам и обядвам без да се ограничавам изобщо. Вечер към 7 часа изящам един плод - банан, круша, или ябълка и изпивам една чаша Vita Energy. За сега резултатът е супер - не съм наддала и грам, не чувствам заслабване на организма и се чувствам бодра.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics