Влез

Какво да сготвим, когато сме на диета? - безплатна ел.книга

Какво да сготвим, когато сме на диета? - безплатна ел.книга - 5.0 out of 5 based on 2 votes

 Защо се провалят повечето диети? Поради липса на време или понеже не се сещаме какво вкусно да си приготвим, докато се опитваме да държим калориите под контрол. Има и още много причини, които подробно разглеждам в първата си електронна книга "Как успях да отслабна?" - обединяваща целия ми опит в битката с килограмите.

 Искам да благодаря на всички, които проявиха интерес и си я закупиха, понеже те ме стимулираха да продължа да пиша и да развивам сайта си, които изглежда по-добре от всякога с новия си платен дизайн.

 Естествено изпитвам благодарност към всички читатели на блога за вдъхновението и положителната енергия, която получавам от писмата, коментарите и харесванията и споделянията на статиите ми. 

 Реших, че е време да направя едно безплатно приложение към първата си книга, като обединя всички диетични и вкусни рецепти от Здравух.ком в новата електронната книга "Какво да сготвим, когато сме на диета?". Тя се състои от 5 раздела: салати, супи, тестени изделия, основни ястия и десерти.  Можете спокойно да я разпечатвате, разпространявате и препращате на близки и приятели. 

 Изтеглете новата безплатна книга "Какво да сготвим,когато сме на диета?" от долното бутонче или ми пишете да ви я пратя на e-maila.

 

 

Последно променена наПонеделник, 23 Март 2015 10:55

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics