Влез

Допълнителен доход

Финансова свобода

Спестяване

10 умения, които ни пестят пари

 След като преминах през темите...

Стойността на парите

Древна история на парите

 Някога, много отдавна живели древни...

Споделени финанси

Статии филтрирани по дата: Сряда, 03 Юли 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Каква е връзката между съня и отслабването?

 Преди време, когато не се интересувах от здравословен живот и поддържане на слаба фигура, бих си ксън и отслабванеВръзката сън-отслабване / Снимка: www.mountainside-medical.comазала, че е логично по-малкото сън да води до отслабване. Нали имаме малко време за почивка и съответно хабим повече калории като сме будни за по-дълго? Вероятно голяма част от хората мислят по същия начин. Дори съм чувала приятели да възкликват: "Нищо не разбирам - ям веднъж на ден, спя не повече от 6 часа, а постоянно трупам килограми."

 Защо се получава така?

 Няма нищо сложно за обяснение, отговорът на тази "загатка" се крие в хормоните, които регулират всички реакции и процеси в организма ни, за да ни поддържат здрави.

 Тази желязна логика ни е помагала да оцелеем през хилядолетията. Телата ни имат свои собствени закони, които няма да се променят, понеже ние сме решили да пренебрегнем сигналите, които ни подават, и сме се отдалечили от природата. Така че по-разумното е да се вслушаме в съветите на организма си, вместо да ги пренебрегваме.

Вицове за пари

vicove-za-pariВицове за пари/ Снимка: www.clipartoday.comДевиз: "Заемайте пари само от песимисти, защото не очакват да им ги върнете!"

***

Разговор между две блондинки:

- Леле, виж този страхотен мъж. Много ме привлича. Искам да имам...кола от него!

***

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics