Влез

Най-добрият подарък

Най-добрият подарък - 5.0 out of 5 based on 4 votes

най-добрия подаръкКой е най-добрият подарък? Наскоро попаднах на изследване, което показваше какво хората обичат да получават най-много за празниците.

 Вероятно ще се изненадате да разберете, че всъщност материалните подаръци не са най-желаните. Оказва се, че много по-голямо значение имат символичните жестове на внимание или дребните ръчно изработени уникати. 

  Много по-ценно за дамите например се оказва някои да им подари лично време, като им помогне с домакинската работа. Ръчно изработените картички, домашните сладки и торти, записите на диск с любима музика се посочват като много по-ценни отколкото някоя безумно скъпа вещ.

 Е, не всеки може да си позволи да изработи нещо красиво с ръчен труд. Затова бихте могли да подарите индивидуален подарък със снимка или надпис върху чаша, тениска, ключодържател, подложка за мишка, чиния, торта и мн. други. Това отново показва внимание и че сте си направили труда да подберете картинка или послание, които показват, че мислите за човека, на когото поднасяте подаръка си.

 Сред другите мили жестове се нареждат – поправката или гравирането на бижута, подарък като разкрасителна процедура или билети за театър, кино или друго културно събитие.

 Книгите също са сред най-хубавите подаръци. Те носят послание и мъдрост, показват, че познаваме вкуса и ценностите на човека, на когото ги подаряваме.

 А интересно ли ви е да разберете кой от материалните подаръци е най-желан от дамите и им доставя най-голямо удоволствие? 

 Несъмнено това са красивите бижута. Те носят в себе си някаква дълбока символика и магия. Кристалите и металите, от които са изработени са заредени с първична енергия, притежаваща лечебна мощ. Те ни помагат да изразим себе си без думи, а и могат да носят и скрити послания. Можем да ги гравираме или да поставим снимка в тях. Това ги прави един от най-личните и интимни подаръци за близък човек. 

А вие какви подаръци обичате да получавате? Споделете в коментарите.  

Последно променена наПетък, 20 Декември 2013 11:18

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics