Влез

Как предпочитате да печелите?

Как предпочитате да печелите? - 5.0 out of 5 based on 4 votes

 kak pecheliteКак предпочитате да печелите? / Снимка: www.sxc.huКак предпочитате да печелите? Този въпрос убягва на много от нас. Мислим си, че единственият начин е да работим на трудов договор. Несъмнено това е най-бързият и лесен вариант доходите да потекат към нас. Защо? Много просто – бизнесът, за който допринасяме с труда си е вече разработен. Осигурен му е начален тласък и клиентопоток и ние се присъединяваме към вече работеща схема срещу конкретно заплащане.

  А колко по-трудно е да започнем всичко сами от началото. Да изберем ниша, да намерим клиенти, да се утвърдим на пазара, да преминем през всички административни спънки и да създадем собствен капитал. По-трудно, но и по-доходонсно и удовлетворяващо, нали?

Простата логика е, че повече вложени усилия, водят до по-добър резултат. (Вж. Лесна формула за правене на пари)

 И така, излиза, че имаме няколко най-популярни варианта за печелене на пари:

  • може да работим за работодател по 8-12 часа на ден;

  • да имаме собствен бизнес;

  • да се занимаваме с директни продажби без да имаме фиксирано работно време като брокерите, амбулантните търговци и някои търговски представители.

 Но вариантите не свършват дотук. Възможно е и да изкарвате парите си от вкъщи, работейки на компютъра си. Може да сте преводач, уеб-дизайнер, сео-специалист или да продавате софтуер, а друг вариант е доходите ви да идват от собствен онлайн проект – електронен магазин или сайт. Това си е почти като собствен бизнес, но с по-малко разходи.

 Сами виждате колко варианти и комбинации има. Можете и свободно да преминавате от един вариант към друг. Например от работа на трудов договор + страничен  доход да преминете към собствен бизнес т.е. страничните ви занимания и хобита да станат основен източник на доход.

 Така, че защо да се ограничаваме само до работа на заплата, след като вариантите са безкрайни? Замислете се колко много можем да постигнем, ако просто мислим и изследваме различни варианти в свободното си време.

 Аз например съм комбинирала много от горните варианти – била съм преводач, занимавала съм се с продажба на козметика по каталог (МЛМ) и имам скромен доход от собствен сайт, като планирам и нови онлайн проекти.

А сега е ваш ред да споделите: Как предпочитате да печелите?

Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наПетък, 11 Април 2014 11:36

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics