Влез

Допълнителен доход от работа по интернет. Гледната точка на един блогър.

Допълнителен доход от работа по интернет. Гледната точка на един блогър. - 4.3 out of 5 based on 9 votes

  AdoАдо от www.adolini.comИма толкова много начини за изкарване на повече пари и мисля, че всеки трябва да открие своя. Затова реших да каня на гости в блога хора, които успяват да печелят допълнително чрез своите хобита, професии или специфични умения. След темата за МЛМ-а /мрежовия маркетинг/ дойде ред и на печалбите чрез надомна работа по интернет.

  Днес на гости ми е Аднан Расим от www.adolini.com за приятелите просто Адо. Той има доста разностранни интереси и ще ни разкаже за своя начин на изкарване на допълнителен доход.

  Здравей, Адо. Благодаря, че прие поканата ми! Би ли ни разказал повече за това с какво точно се занимаваш и кога превърна хобито си в печелившо начинание?

  Привет на всички! И аз ти благодаря, че ме покани за това интервю. Ще се опитам да бъда кратък и ясен, за да не ви объркам.

  Общо взето се занимавам с блогване от 2 години, и покрай това хоби научих и други неща. Как потръгна всичко? Един ден, сърфирайки в нета, попаднах на една статия, която твърдеше, че мога да спечеля пари от интернет. Казах си защо да не опитам. Започнах с афилиейт маркетинг, работих като freelancer /на свободна практика/ и стигнах до услуги, които предлагам лично.

  Мислиш ли, че допълнителният доход, които изкарваш може да стане основен?

  За сега - не. Но с всеки изминал ден научавам повече неща и занапред мисля да си отворя собствена фирма, в която да предлагам услугите си и да преподавам на семинари, защото да работиш сам е изключително трудно особено, ако смяташ основният ти доход да е от интернет бизнеса. Какво ще предлага фирмата ми за вас – „Развитие на бизнеса ви в интернет“ и оттам нататък се сещате.

  Как намираш клиентите си? Каква роля има блогът ти за популяризиране на дейността ти?

  Блогът си го създадох, за да ми служи като визитка, портфолио и място, където да споделям своите съвети, уроци, нещата, които ме вълнуват. Общо взето, за да си имам свое място в интернет.

  Какви съвети ще дадеш на тези, които искат да тръгнат по твоя път?

  Начините да спечелите пари от интернет са безброй много, стига да знаете как. Най-важно е да вярвате в себе си и никога, ама никога да не се отказвате. Много хора не вярват, че човек може да изкара допълнителни доходи от интернет – грешите. Развивайте се, научавайте нови неща, станете професионалист в своята област и печелете пари, като предлагате услугите си. Изберете нещо, което да ви доставя удоволствие, да ви забавлява и едновременно с това да е източник на допълнителни доходи. Криза няма, това е оправдание. Аз съм виждал човек, който рине сняг цял ден вместо собственика и му плащат за това. Така че използвайте своите умения, за да спечелите.

  Какви са според теб предимствата и недостатъците да се работи от дома?

  Предимствата да се работи от дома са, че ти сам си определяш работното време, нямаш си шеф на главата. Ти самият си управляваш бизнеса и всичко се определя от теб.

  Негативите на надомната работа са, че се обездвижваш и може дори да стигнеш до проблем с килограмите. Но разбира се това е изключение, ако не седиш 10 часа пред компютъра. Донякъде се изолираш и от външният свят, но както казах, работното си време определяте вие. И помнете, колкото повече труд и усилия полагате – толкова повече печалби ще имате.

  Как съчетаваш постоянната си работа и ежедневните си задължения с изкарването на допълнителен доход?

  Тук вече всичко е объркано. Ставам правя си кафето или чая, малко работя, после спортувам, после пак работа... и сещате се :) - правя каквото ми хрумне и по всяко време.

  Адо, благодаря за интервюто.

   Ако и вие се вълнувате от възможностите за развиване на допълнителен доход, които днешният ни гост представи, разгледайте блога му – www.adolini.com

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наЧетвъртък, 13 Февруари 2014 15:50

3 коментари

 • Работа от вкъщи
  Работа от вкъщи Сряда, 25 Ноември 2015 19:49 Връзка на коментара

  Малко са сигурните и доказани начини човек да изкрава пари
  от вкъщи по интернет. Но все пак има няколко
  световни сайта, които предлагат подобно нещо.
  Един от тях е UpWork (бившия oDesk). Написа сме
  няколко статии по темата, които се надяваме да ви бъдат от полза.

 • Блог на Адо
  Блог на Адо Петък, 21 Декември 2012 18:06 Връзка на коментара

  За партнйорската програма на грабо не мога да кажа, дали са коректни или не, но доста хора съм виждал да го използват. Но в същото време по форумите съм чел негативни отзиви.

 • Теодора Дончева
  Теодора Дончева Петък, 21 Декември 2012 17:23 Връзка на коментара

  Адо, благодаря за полезното допълнение. А какво мислиш за партньорската програма на Грабо?

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics