Влез

Шоколадова торта с тиква и сметанов крем

Шоколадова торта с тиква и сметанов крем - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 Шоколадова торта със сметанов крем

 Каква е тайната на хубавата торта? Да я направиш с желание да експериментираш и комбинираш. В сайта вече имам доста рецепти с торти и част от мотивите започват да се повтарят. Блатът и украсата от една се комбинират с крема на друга. 

  В случая блатовете са от шоколадовата торта с тиква. Вижте подробното им приготовление ТУК. А кремът е като от френска селска торта, за която качих рецепта във вариант с вишнева украса. Вижте рецептата за крема ТУК (просто не слагайте вишнев ликьор). 

 Ето и прекрасния и вкусен резултат: 

 Торта експеримент

Парче шоколадова торта

 Вижте още за моя личен опит със свалянето на тегло тук, изтеглете ОТКЪС от книгата ми "Как успях да отслабна?" или се абонирайте за новото в блога.

Последно променена наСъбота, 03 Януари 2015 17:36

2 коментари

  • Теодора Дончева-Влаховска
    Теодора Дончева-Влаховска Сряда, 04 Март 2015 18:34 Връзка на коментара

    Ели, много е хитро това с голямата тава и четирите блата. Тая торта наистина нагло си гледа. И аз забелязах. Ама не й беше за дълго наглостта :)

  • Ели
    Ели Сряда, 04 Март 2015 17:24 Връзка на коментара

    Опитах по-лесен вариант на печене на блата в огромната четириъгълна тава на печката, разрязване на 4 и ето че приготовлението стана доста по-бързо от преди. Също така да споделя, че в близост до тази лека по характера си торта се чуствам като Джоуи от сериала "Приятели", който обвиняваше тортата, че го е гледала нахално и заради това му се е наложило да я изяде.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics