Влез

Резултати от анкетата+награди

Резултати от анкетата+награди - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 анкета Читателска анкетаИскам да благодаря на всички, които ме поздравиха за 3-тия Рожден на сайта ми и най-вече на тези, които предложиха насоки за бъдещото му развитие и гласуваха в анкетата.

 Вашето мнение е важно за мен и затова смятам да се съобразя с всичко, което Вие читателите пожелахте.

 Но нека първо обявя кой печели от томболата. Получих 10-тина писма (и нито един коментар?!) с поздравления и похвали, но само 3 от тях отговаряха на условието да посочат и това, което не им харесва и биха променили. Така че реално и 3-мата печелят книгата ми "Как успях да отслабна?", а един от тях печели и флаш памет - 32 GB. Първоначално бях обявила, че ще е 8 GB, но предполагам, че няма да ми се разсърдите :) (Наградата е осигурена от фирма Нова компютри ЕООД)

 И така 1-ва награда (изтеглена със случаен генератор на числа) отива при Петя Лазарова, която ми написа: 

 Другите две читателки, които печелят книги са Kitty и Dima Dima. Ще се свържа с тях.

 В подобен стил бяха и останалите коментари - общо взето останах с впечатлението, че е необходимо дизайна на сайта да бъде по-професионален, а не като на "практична домакиня", както го определи друга читателка.  Така че в най-скоро време смятам да променя това, дори да ползвам платено решение за тази цел.

  Резултатите от анкетата "Какви статии бихте искали да преобладават на сайта?" не ме учудиха много.

  Повечето от читателите - 53.3% са гласували, че искат темите да продължат да се редуват, а да не наблягам на конкретна категория материали.

  Горе-долу по равно са разпределени гласовете между - темата за личните финанси - 13.3 %, за здравословния живот и диетите - 16.7% (обединявам ги, защото са свързани) и за психология и самоусъвършенстване - 13.3%. Впрочем последното малко ме учуди, но ще го имам предвид при бъдещите материали.

 С 0 гласа се оказаха рецептите и интервютата, но не мисля напълно да ги спирам, понеже интервютата обикновено са с хора, които имат какво да кажат по гореизброените теми, за които сте гласували. А рецептите могат да се свържат с диетите или здравословния живот (домашно-приготвените храни са по-добри за здравето от фаст фуд-а и полуфабрикатите). 

  Мога обаче да взема под внимание препоръката да отделя рецептите от общия поток на статиите. И така - ще се опитам да пускам по 3 статии седмично - 1 за лични финанси, 1 за диети и здравословен живот и 1 за психология и самоусъвършенстване. По този начин ще има за всекиго по нещо. 

 Очаквайте в бъдеще още анкети и много ще се радвам, ако гласувате :)

 Благодаря отново на всички, които ме подкрепиха и четат блога ми!

 А  всички останали, които решат да закупят електронната ми книга "Как успях да отслабна?", ще получат отстъпка от 8 на 5 лв. до края на 2014 година. Изтеглете откъс от книгата ми ТУК и ако ви хареса ми пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да я купите на промоционалната цена. 

Последно променена наПонеделник, 23 Януари 2017 15:36

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics