Влез

ЗдравДух.ком става на 1 годинка!

ЗдравДух.ком става на 1 годинка! - 5.0 out of 5 based on 7 votes

  1-vi-Rojden-denZdravDuh.com става на 1 годинка /Снимка: www.sxc.huДнес, 12.11.2012 блогът става на една годинка. Крехка възраст, като се има предвид, че ми отне доста време оформянето на категориите и дизайна /с Joomla/ и писането на първите статии. Така че реално популяризацията му започна от началото на 2012 година. 

  Искам с радост да споделя, че ЗдравДух.ком се радва на  187 редовни читатели, които получават най-новите статии в сайта. Ако искате и вие да се присъедините, направете го като се абонирате тук. Последните няколко седмици сайтът генерира средно дневен трафик от над двеста уникални посетители. Феновете във Фейсбук страницата са вече 425 човека. Материалите в блога са 145 към днешна дата.

  Все повече големи сайтове започнаха да публикуват мои статии, като слагат линк към източника, разбира се. Сред тях са www.pariteni.bg в рубриката Съвети и мнения, www.edna.bg, www.kulinaria.bg и др.

  ЗдравДух.ком се включи и в проекта на Информ@ЛИЧНО. По думите на ръководителката на проекта Адриана Бонева, там след специален подбор тя и екипа й публикуват статии от най-полезните и качествени блогове в интернет пространството. За мен беше голямо удоволствие да се присъединя!

  ЗдравДух.ком има вече и доста приятели, чиито сайтове можете да разгледате тук.

  Колеги от приятелски блогове ме поканиха 2 пъти като гост-автор по темата за допълнителния доход /вижте статиите ми тук и тук./

 От стартирането на ЗдравДух.ком досега получих и две покани за телевизионно участие. Първата беше от предаването "Споделено с Вихра" по ТВ7. Не се отзовах да присъствам по лични причини. Втората беше от предаването "Преди обед" по БТВ, но тя се отложи за неопределено време. Както и да е, и без това не съм много по тези изяви, но съм благодарна за проявеното внимание!

  Сравнително скоро, най-късно до началото на 2013 ще довърша първата си електронна книга, в която разказвам за моя опит с отслабването и поддържането на здравословно тегло. /За повече подробности вижте тази статия/. 

  След първата година и направената дотук равносметка, не мога да не се замисля за бъдещото развитие. Засега ЗдравДух се оформя като хибрид между личен блог и по-голям сайт с множество категории /лични финанси, допълнителен доход, здравословен живот, отслабване, рецепти, разходки сред природата и др./.

  Вярно е, че е трудно 1 човек да "огрее" толкова много теми. Обмисляла съм най-различни варианти. Например да отделя рецептите, здравословния живот и отслабването на отделни домейни, да вложа пари в развитието им и да намеря съдружници или съавтори за разработването на сериозна нова група от сайтове. Засега за това е рано, но никой не ми пречи да си мечтая, нали?!

  Друго което ми хрумва е да разширя блога с ел. магазин. Дали ще е книжарница, магазин за хранителни добавки или козметика, още не съм решила. Естествено не ми се иска да се занимавам с логистика. Може да е нещо като партньорска програма към някой съществуващ магазин и да получавам процент от печалбата. Дори имам и познат, които е готов да ми помогне със популяризирането на такъв проект в търсачките.

  Каквото и да стане аз ще продължа да пиша за удоволствие по темите, които ме вълнуват. Искам да благодаря на редовните читатели за милите писма, които ми изпращат. Радвам се да бъда от полза!

  Ако и вие имате някакви идеи за развитието на блога или имате предложения за нови статии, споделете ги в коментарите или ми пишете!

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наПонеделник, 11 Ноември 2013 16:34

13 коментари

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics