Влез

ЗдравДух.ком се включва в Информ@ЛИЧНО

ЗдравДух.ком се включва в Информ@ЛИЧНО - 5.0 out of 5 based on 6 votes

  Информ@ЛИЧНОВчера получих покана от Адриана Бонева да се включа в проекта Информ@ЛИЧНО. Отдавна знам за тази хубава инициатива на Econt Tribune, която има за цел да създаде, както ръководителката го нарича - "малък информационен оазис", в който да бъде отсята най-полезната и интересна информация в необятния океан на интернет пространството.

  За целта Адриана кани блогъри, които според нея и екипа й пишат увлекателно и интригуващо по различни теми и споделят личния си опит и знания. Така читателите ще имат възможността, наслаждавайки се на сутрешното си кафе, да преглеждат качествени публикации от любимите си сайтове.

  Когато получих поканата много се зарадвах! Голяма част от блоговете, които следях още преди да стартирам www.zdravduh.com, вече бяха участници в проекта. А те предлагат изключително качествено съдържание, пишейки увлекателно и на достъпен език. Естествено е, че за мен е удоволствие статиите ми да се наредят до тези на хората, които са ме вдъхновили да започна собствен блог!

Защо според мен този проект е ценен и перспективен?

1) Спестява време на читателите, като подбира само качествени публикации на разнообразни теми;

2) Дава възможност на блогърите да популяризират идеите си пред нова аудитория със специфични интереси;

3) Разграничава се от познатите модели на сайтове, в които се публикуват автоматично статии без да има специален подбор.

  Благодаря най-сърдечно на Адриана и екипа й, че забелязаха блога ми и го намират за достоен за включване в проекта. Сигурна съм, че с този ентусиазъм и творческа енергия те ще продължат да ни изненадват приятно, както ни обещава ръководителката на проекта в това интервю.

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наВторник, 04 Март 2014 08:51

9 коментари

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics