Влез

Статии филтрирани по дата: Петък, 18 Януари 2013 - Здравдух.ком - Здраве и лични финанси

Кой печели книгата "Как успях да отслабна?"

  kniga-3DКакто ви обещах 2-ма от настоящите редовни читатели на блога ще получат безплатно книгата ми "Как успях да отслабна?" /промоционална цена 8 лв./. В нея разкривам подробно от личен опит тънкостите на здравословното отслабване. 

  В началото обмислях книгата ми да е безплатна за всички, но реших, че ще има по-голям ефект от нея, ако е платен продукт. Това според мен е така понеже този, който сe реши да плати скромната й цена, несъмнено ще е по-мотивиран да следва съветите и препоръките в нея. Когато човек вложи някакъв ресурс за постигане на целите си, независимо дали е време, усилие или пари, той е склонен да си обвърже по-сериозно с проекта си. Най-силно желаещите да отслабнат, ще са готови да дадат повече от себе си.

Рула от яйчна паста с извара

*Всички рецепти са лично изпробване от мен!

   Днешната рецепта е от Фиеста ТВ. Там видях приготвянето на интересни рула от яйчна паста с рикота, моцарела и пармезан. Наричаха ги маникоти. Направих всичко възможно да ги нагодя към нашенския вкус, като заместих съставките с извара, сирене и кашкавал. Станаха много вкусни. Тези от вас, които не са любители на безмесните ястия, може да им добавят и шунка.

rula-pastaРула от яйчна паста с извара/ Снимка: Теодора Д.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics