Влез
д-р Цветанка Янакиева

д-р Цветанка Янакиева

Как да се храним в офиса?! Основни правила.

Как да се храним в офиса?! Основни правила. - 5.0 out of 5 based on 2 votes

хранене в офисаХранене в офиса Заседналият начин на живот е бич на нашето време. Той предизвиква проблеми с гърба и се отразява на фигурата. Време е да станем и да потичаме. Но ако работата ни е седяща време за тичане и фитнес трудно се намира. Тогава е наложително поне да променим начина си на хранене. За да бъдем здрави, да не натрупваме излишни килограми и да не се обзаведем с букет офисни болести, следствие на стреса и целодневното седене, трябва да взимаме мерки.

Врагове на женската красота: как да победим остаряването?

Врагове на женската красота: как да победим остаряването? - 5.0 out of 5 based on 3 votes

 Здравословният начин на живот, спорта и витамините могат да съхранят женското здраве и красота за дълги години. Нерядко лудото темпо на живот и множество грижи не позволяват в нужната степен да се грижим за здравето си. А с него започва красотата на всяка жена. Защото само ако изглежда здрава, жената може да бъде красива. За да се справи с неблагоприятните въздействия реално, те трябва да се познават.

 Враг №1 – постоянното емоционално напрежение и стрес

stres Животът на съвременната жена е пълен със стрес и да преживее без загуби за здравето и красотата е доста сложно. След тежки житейски преживявания дори млада и здрава жена изглежда остаряла. Причина за стрес може да стане всяка ситуация, срещу която у човека възниква реакция, съпроводена със силно емоционално възбуждение.

Абонамент чрез RSS
Real Time Analytics