Влез

Да изглеждаме по-слаби, като изберем подходящо бельо!

Да изглеждаме по-слаби, като изберем подходящо бельо! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 otslabvane-prez-liatotoИма някой елементарни малки промени, който межем да направим за външния си вид, за да изглеждаме наистина неотразими. Една от тях е да успеем да подберем правилно бельото си. Грешно подбраният размер сутиен, освен че разваля пропорциите на тялото, не изпълнява основната си функция - да подкрепя бюста ви, което може да развали формата му.

 Видимо могат да бъдат увеличени и тлъстините около стомаха и бедрата, ако подберем бикини с по-малък размер.

 Не бива да забравяте, че бельото играе водеща роля под дрехите.

 Как да подберем правилното за нас бельо? Ето няколко съвета от експерти:

 Правилният сутиен

 Преди да си купите сутиен трябва да сте на ясно с размера, който носите. Как да определите вашия размер? Не бива един сутиен да се движи нагоре, когато сте в движение, това показва, че е прекалено голям.

 Като правило плътно трябва да стегне тялото, осигурявайки 90% от подкрепата на гърдите. Презрамките също не бива да бъдат прекалено стегнати, като не бива да оставят отпечатъци по раменете ви. При закупуване на сутиен винаги проверявайте закопчаването му. Защо? В крайна сметка, ако е прекалено хлабаво ще престане да изпълнява своята функция съвсем скоро.

 Еластичността на гърдите.

Можете да я загубите поради много причини - бременност, стареене, промени в телесното тегло. Въпреки това обаче, правилно поставеният сутиен може да върне еластичността на бюста ви. Кой сутиен да изберем? Сутиенът със силиконови вложки е най-удачният избор. Чашките са стегнати и придават на гърдите красиви форми като им осигурява отлична поддръжка. Естествено подкрепя и повдига гърдите.

 Невидимо бельо.

 Ако носите тънки прилепнали панталони или рокли, описващи формите на тялото ви и не искате под тях да се откроява вашето бельо, най-удачния избор би бил невидимото бельо. Нежно, изработено от тънки тъкани, невидимото бельо ви дава свобода. То е почти невидимо под дрехите, без значение какво ще облечете.

 Коригиращо бельо.

 Крие всички недостатъци на фигурата ви. Състои се от тънък плат, скрит под дрехите, прилепнал плътно по тялото. Позволява да скриете излишните мазнини по корема, да направите задните си части и бедрата си видимо по стегнати. Без дрехи едва ли бихте изглеждали толкова привлекателно с него, но когато го сложите под плътно прилепнали дрехи, ще оцените резултата.

 Ако съчетаете тези съвети с моя личен опит с отслабването, за който може да прочетете тук, резултатите ще бъдат налице много скоро.

Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

Последно променена наПетък, 14 Февруари 2014 08:59

3 коментари

 • сервизно обслужване на пожарогасители
  сервизно обслужване на пожарогасители Понеделник, 12 Май 2014 10:30 Връзка на коментара

  Статията ви е много полезна.След няколко дни ми предстои бал и съм доста притеснена, предполагам като всеки един млад завършващ.Роклята е по тялото ми, но не желая белъото ми да се отбелязва, а със сигурност трябва да съм с белъо.Много е трдуно да намеря такова,което да не се открояват ъгълчета, дори и това безшевното отново се вижда, какво бихте ме посъветвали.От личен опит мога да кажа, че ако белъото е по тясно до притиска останала кожа и така изглежда че сме попълни,което нито една жена нежелае да получи.

 • Теодора Дончева-Влаховска
  Теодора Дончева-Влаховска Сряда, 30 Октомври 2013 17:11 Връзка на коментара

  Разсъжденията ви са много правилни. Особено, ако бюстът е голям, трябва да има добра поддръжка. Малкият размер или пък прекомерно големият, не са решение на въпроса!

 • поддръжка на пожарогасители
  поддръжка на пожарогасители Сряда, 30 Октомври 2013 08:14 Връзка на коментара

  Забелязала съм че някои дами нарочно избират по малък размер белъо, за да изглеждат като ги свалят че носят друг размер, но не се усещат особено като облекат рокля, че то ще се впие и гледката е жестока.Добре е презрамките да не бъдат прекалено стегнати, като не бива да оставят отпечатъци по раменете ни. При закупуване на сутиен винаги проверяваме закопчаването му това си е закон. В крайна сметка, ако е прекалено хлабаво ще престане да изпълнява своята функция съвсем скоро.лед време и след изпиране те се отпускат и ако станат прекалено, няма полза от тях.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics