Влез

Читателски отзиви за книгата "Как успях да отслабна?"

Читателски отзиви за книгата "Как успях да отслабна?" - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Как успях да отслабна? - електронна книга Как успях да отслабна? - електронна книга

 Книгата "Как успях да отслабна?", в която споделям личната си история със свалянето на тегло, се радва на читателски интерес вече 2-ра година. Някой я закупиха, други я спечелиха или взеха отстъпка за нея като отговаряха на различни въпроси, свързани със здравословния начин на живот.

 Реших, че е време да прегледам пощенската си кутия за читателски отзиви и да ги публикувам тук. Понеже писмата за книгата не са малко, не мога да цитирам абсолютно всички, но ето част от тях:

 Благодаря за книгата. Прочетох я с удоволствие, защото е написана на разбираем език, без сложни термини. Някои от нещата, които споменавате, ги знаех, но други бяха нови за мен. Ще се постарая да включа някой от триковете ВИ в ежедневието си. Абонирана съм за новини от Вашия сайт - харесват ми и статиите Ви за финансите.

Лек и успешен ден! А. К.

***

Поздравления за добре написаната книга - достъпна, обобщена, положителна и оптимистична! На мен ми е наистина полезна!!

Още веднъж - благодаря!!
К.

***

Здравейте,
Книгата ви е много хубава, добре написана, много добре даже. Аз също много чета на тази тема. Успяла сте да предадете много сбито и изчерпателно нещата! Браво! Желая много успехи във всяко начинание. Продължавайте в този дух. 

Поздрави - В. М.


***

Много ме впечатли начина на поднасяне на информацията в книгата. Определено те кара да се замислиш и да преразгледаш възгледите си за отслабването. Научих много нови неща, които ме заинтригуваха. Най-вече за това как е устроен организмът ни да реагира на диетите. Благодаря - наистина ще имам полза от написаното.
Б.

***

 Здравей Теди, прочетох книгата, хареса ми. Особено където описваш подобряването на метаболизма и влиянието на храните върху организма и клетките, както и процесите които възникват в резултат на употребата им. Харесаха ми и психологическите съвети...
К.

***

Теди, книгата ти е направо изумителна. С малки стъпки към големите успехи...Правилна нагласа+постоянство +точна информация+креативност. На мен лично ми помогна да сваля няколкото последни килограма, които ме деляха от идеалното тегло. Благодаря - заслужаваше си малката сума и отделеното време :)
П.

***

Какво да кажа за книгата... Много ми допадна това, че е отделено внимание на психологическата нагласа при отслабването. То си е доста важно, защото оттам започва всичко - нито хапчета, нито диетолози, нито друга информация може да ни помогне, ако не потърсим промяната вътре в нас. Хубавото е, че и практичните съвети не са малко.Мисля че са обобщени всички трикове, които биха могли да ни помогнат да отслабнем, а това ни дава избор да си харесаме тези, които най-добре ни пасват. Аз лично се почувствах доста мотивирана и свалих 8 кг. за половин година след като прочетох книгата. Освен това ги и запазих. Върнах само едно кило нагоре, което си е постижение. Чувствам се добре. Книгата определено ми помогна. 

Поздрави,
Р.М.

***

Ето и един много ценен отзив от Д-р Марио Янакиев:


"И точно това е уникалното в книгата – тя на достъпен език, но в същото време научно обусловено ни помага да намерим своя път към трайното отслабване. Много приятно впечатление ми прави факта, че голяма част от книгата е отделена на нашата психологична настройка и мотивация.

Не на последно място, аз като лекар твърдя, че всички физиологични и биохимични обяснения на нашата обмяна са напълно професионално обяснени."

Ако искате да научите повече за личния ми опит с отслабването, изтеглете ОТКЪС ОТ КНИГАТА ТУК.

Ако ви хареса и искате да я закупите с отстъпка, отговорете на следния въпрос и ми пишете:

Какво е Q10?

a) неизвестно от формула - Q, повдигнато на 10-та
степен;

б) луксозна марка кремове за лице;

в) Q10 e коензим с антиоксидантни свойства.

 Първите 10, които ми пишат с верен отговор на въпроса на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., ще получат отстъпка за електронната книга "Как успях да отслабна?" - ще могат да я закупят за 5 вместо за 8 лв.

Ако не ви се отговаря на въпроси, просто натиснете долното бутонче:

Последно променена наВторник, 02 Юни 2015 12:10

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics