Влез

Коледна загадка

Коледна загадка - 5.0 out of 5 based on 3 votes

книга отслабванеКнига за отслабване Днес съм ви подготвила една (пред)Коледна загадка, която естествено е обвързана с награда. Редовните читатели предполагам се сещат каква е тя. А за тези, които за пръв път попадат в блога ми, ще кажа, че скоро ще отбележа година, откакто написах ел. си книга "Как успях да отслабна?" В нея споделям целия си изстрадан личен опит със свалянето на излишното тегло.

 Всъщност, ако искате да добиете представа за книгата, изтеглете ОТКЪС от нея. 

 Хареса ли ви? Тогава ще ви дам шанс да спечелите безплатно книгата или да я закупите за 5 вместо за 8 лв. Какво трябва да направите?

Изпратете ми верен отговор на долния въпрос на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Първият, който ми пише, ще я вземе безплатно, а следващите 10 ще получат отстъпката. 

 Ето и въпроса:

 Какво е метаболизъм?

 а) болка, причинена от удар с метален предмет

 б) дума от иврит без превод на български

 в) обмяна на веществата

 Очаквам вашите отговори на Коледната загадка.

 Хей, има и още един начин да участвате в томбола за спечелването на книгата. Абонирайте се за бюлетина на сайта - всеки един на 100 абоната, изтеглен на случаен принцип, ще я получи безплатно.

 Ако пък не искате да оставяте всичко на случайността, а желаете да си купите веднага ел. книга "Как успях да отслабна?" вижте повече за нея тук или направо натиснете долното бутонче :)

Последно променена наПетък, 20 Декември 2013 13:04

5 коментари

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics