Влез

Отслабнете без лишаващи диети с книгата "Как успях да отслабна?!"

Отслабнете без лишаващи диети с книгата "Как успях да отслабна?!" - 5.0 out of 5 based on 4 votes

  kniga-3DПреди време най-неочаквано дори за самата мен качих излишни килограми, които пречеха на тонуса и самочувствието ми. Това се случи, след като спрях да тренирам активно и започнах работа зад бюро. Паралелно с това стартирах и допълнителен доход и времето ми стана много ограничено. Нямах възможност да спортувам или да се храня здравословно или поне така си мислех тогава. 

  По всичко изглеждаше, че няма лесен изход от тази ситуация. Вероятно тази моя история е позната на мнозина - поне, доколкото съдя от външния вид на голяма част от връстничките си. Не упреквам никой, даже напротив - искрено съжалявам хората, които са в това положение, защото и аз бях там и знам какво е. 

  Как се преборих с проблема си?

  Признавам, че не беше лесно, но това което със сигурност знам е, че не е необходима само воля. Трябва и правилна информация. Лично аз бях изпаднала в заблуди относно най-добрия подход за отслабване и то до такава степен, че правех точно обратното на това, което е нужно, за да сваля тегло.

  В интернет пространството масово се лансират диети, които могат трайно да увредят обмяната на веществата ни и да полагаме усилия, но въпреки това да не се справим с излишните мазнини. Трябваше да мине доста време, докато си изградя правилна предства за това как да се поддържам слаба и в добро настроение, въпреки натовареното ежедневие.

  Целия си личен опит в това отношение събрах в една електронна книга - "Как успях да отслабна?!". Тя се състои от 91 страници, а цената й е едва 8 лв., колкото голяма кутия сладолед. Всъщност по мое мнение слабата фигура не изисква крайни лишения и пълен отказ от всичко вкусно, така че си отпуснете душата и си купете и двете, а аз ще ви въведа в моите тайни. Изтеглете ОТКЪС от книгата ми. За поръчки следвайте долния бутон:

kupi

  Ако още не сте убедени, вижте какво казва д-р Янакиев за книгата ми тук.

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

 

Последно променена наСряда, 30 Октомври 2013 14:20

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics