Влез

Връзката мeжду здравето и парите в книгата ми "Как успях да отслабна?" + кой още я печели

Връзката мeжду здравето и парите в книгата ми "Как успях да отслабна?" + кой още я печели - 5.0 out of 5 based on 5 votes

 kniga-3D Ако попитате повечето хора какво искат от живота, те ще ви отговорят - здраве и пари. Несъмнено това са първите две най-силни желания на повечето от нас. Забелязвам обаче, че често читателите, които се вълнуват например от темата за личните финанси, нямат силен интерес към здравословния начин на живот и обратното.

  Точно затова в книгата си "Как успях да отслабна?", в която споделям целия си личен опит с досигането на идеалното тегло, аз правя много аналогии между успешното отслабване и постигането на финансова свобода, сравнявам навиците ни за управление на парите, с културата ни хранене и начина ни на живот като цяло. Вижте например следната аналогия:

  „Отслабването е като печеленето на пари. Ако са бързо изкарани – чрез хазарт, лотария или наследство, те губят стойността си и обикновено не се задържат при собственика си. Той няма елементарни навици как да ги управлява и умножава. Същото е и при свалянето на тегло. Когато става бавно и с постоянство, то е трайно, а когато се случи изведнъж – никога не е за дълго. Почти веднага си възвръщате старите килограми.”

  Всъщност за представянето на книгата от гледна точка на постигане на финансова свобода, ме накара да се замисля Тони от www.battony.com. Той ме покани да разкажа повече за връзката между здравето и парите в неговия блог, за което му благодаря. Можете да видите целият материал тук.

  А сега да видим кой още печели книгата "Как успях да отслабна?" 

 Ако си спомняте, обещах, че един на всеки 100 регистрирани/абонирани потребители, ще я получи безплатно. Вече я спечелиха двама от редовните читатели. Наскоро потребителите в ЗдравДух станаха 300, така че вече имаме победител:

  Emilia Mashiah

  Ще се свържа с нея и ако тя има интерес към темата за отслабването, ще й изпратя книгата. В случай, че до 1 седмица на установя контакт, книгата ще получи друг редовен читател.

  Ако и вие искате да спечелите книгата ми, абонирайте се за бюлетина на сайта.

 за най-новото в сайта. Другият вариант е да харесате страницата във фейсбук и да коментирате и споделяте това, което ви вълнува.

  Ако пък не искате да оставите всичко на случайността, вижте повече за книгата тук, изтеглете ОТКЪС.

За поръчка следвайте долния бутон:

kupi

Последно променена наСряда, 30 Октомври 2013 13:18

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics