Влез

Рецензия за книгата ми "Как успях да отслабна?" от д-р Марио Янакиев

Рецензия за книгата ми "Как успях да отслабна?" от д-р Марио Янакиев - 5.0 out of 5 based on 4 votes

  книга за отслабванеД-р Марио Янакиев /www.d-rmario.com/, когото познавате от интервюто за грипните вируси и още няколко гост-авторски статии в блога, се съгласи да даде своя отзив за книгата ми „Как успях да отслабна?”

 Много съм щастлива, че имам такава хубава рецензия и то от лекар!

 Преди да ви посоча кое най-много ми хареса в неговия отзив, ще ви кажа няколко думи за д-р Янакиев.

  Той е специалист по хомеопатия и педиатрия и е личен лекар с над 2 000 пациенти, повечето от които са деца. Огромно впечатление ми направиха няколко неща, които според мен го отличават от повечето лекари:

  Първото е това, че той отделя голямо внимание на профилактиката и предпазването от заразяване на пациентите си. Познанията в областта на хомеопатията помагат на лекаря да облекчи боледуването на децата, да намали употребата на антибиотици и да им помогне да „израстат” болестите до към 7 –та година. А какво по-важно от това да запазиш здравето си и това на детето си?! Незнайно защо много хора се замислят за състоянието си чак когато се разболеят.

  Освен това д-р Янакиев отделя много внимание на психологическата подготовка и обучението на майките. Аз знам колко е важно това също от личен опит /имам дете на година и половина/.

  Много ме впечатли и фактът, че той е от малкото лекари, които  отговарят  своевременно и професионално  на въпроси в  много  интернет  форуми.

 Д-р Янакиев е инициатор на въвеждането в имуницационния календар на по-щадящи съвременни ваксини за българските деца!

 Ето какво пише д-р Марио Янакиев за книгата ми:

„И точно  това  е уникалното  в  нея – тя на  достъпен  език, но в същото  време  научно  обусловено  ни  помага  да  намерим  своя  път  към  трайното отслабване.

Много  приятно впечатление  ми  прави  факта,  че  голяма част  от книгата  е  отделена  на нашата  психологична  настройка и  мотивация.

Не  на  последно  място,  аз  като  лекар  твърдя,  че  всички  физиологични  и  биохимични  обяснения  на  нашата  обмяна са  напълно професионално  обяснени.”

 Вижте целият отзив за книгата тук и не се колебайте да се свържете с д-р Янакиев за консултации и прегледи!

Изтегли ОТКЪС от книгата и:

kupi

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наПетък, 14 Февруари 2014 09:11

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics