Влез

Първият отзив за книгата ми "Как успях да отслабна?"

Първият отзив за книгата ми "Как успях да отслабна?" - 5.0 out of 5 based on 4 votes

  ПРОЧЕТИ КНИГА - ОТСЛАБНИ ЗАВИНАГИ!

  kniga-otslabvaneВчера получих първия отзив за книгата си "Как успях да отслабна?". Той е от колега блогър - Аднан Расим (Адо), които вероятно познавате от това интервю и още няколко гост-авторски статии в ЗдравДух.ком.

  Преди да ви дам линк към отзива му, искам да ви кажа няколко думи за самия него. На първо място ме впечатли това, че Адо има много разностранни интереси. С него можете да разсъждавате и да си говорите на много и разнообразни теми. Освен, че е добър СЕО специалист и знае как да извлече най-доброто от социалните мрежи, той разбира и от афилиет маркетинг, различни начини за печалба от интернет, фрийланс, бизнес и личностно развитие.

  Основното желание на Адо е да създаде собствена фирма, чрез която да помага на клиентите си да развият бизнеса си в интернет. Аз съм сигурна, че това ще се осъществи съвсем скоро, защото той вече успешно предлага услугите си чрез своя сайт. Вижте тук.

  Аз самата получавам от Адо  полезни съвети за това как да развивам блога си. Той е наистина добър в това, което прави и може да е от помощ на всеки, който иска да гради имидж във виртуалното пространство.

  След всичко казано дотук вероятно ще се учудите, че Адо пише и по темата здравословен живот. Точно тази допирна точка в блоговете ни, стана повод, той да даде своя отзив за книгата ми "Как успях да отслабна?", която обобщава целият ми личен опит с достигането на идеалното тегло. 

  Адо нарича книгата ми "Пътеводител в борбата за отслабването" и споделя, че чрез триковете и съветите в нея ще се оттървем завинаги от излишното тегло. Вижте целият отзив на Адо тук.

Изтегли ОТКЪС от книгата и я:

kupi

 Ако искате да получавате най новото и актуалното от ЗдравДух.com – абонирайте се за бюлетина на сайта и ще може да спечелите ел. книга "Как успях да отслабна?" 

 Харесайте страницата на ЗдравДух във Фейсбук!  

Последно променена наСряда, 30 Октомври 2013 13:13

2 коментари

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics