Влез

Кой печели книгата "Как успях да отслабна?"

Кой печели книгата "Как успях да отслабна?" - 5.0 out of 5 based on 4 votes

  kniga-3DКакто ви обещах 2-ма от настоящите редовни читатели на блога ще получат безплатно книгата ми "Как успях да отслабна?" /промоционална цена 8 лв./. В нея разкривам подробно от личен опит тънкостите на здравословното отслабване. 

  В началото обмислях книгата ми да е безплатна за всички, но реших, че ще има по-голям ефект от нея, ако е платен продукт. Това според мен е така понеже този, който сe реши да плати скромната й цена, несъмнено ще е по-мотивиран да следва съветите и препоръките в нея. Когато човек вложи някакъв ресурс за постигане на целите си, независимо дали е време, усилие или пари, той е склонен да си обвърже по-сериозно с проекта си. Най-силно желаещите да отслабнат, ще са готови да дадат повече от себе си.

  Не се притеснявайте - по-натам ще има и безплатна електронна книга обединяваща и двете теми в сайта - здраве и финанси.

  Но да си дойдем на думата, а именно кой печели книгата. Реших, че освен двама редовни читатели, абонирани за новото в сайта, книгата ще получи и един фен на фейсбук страницата на блога, който е харeсал или коментирал някой от постовете в нея през последните 3 месеца. И така печелившите са:

  1) 100-тния регистриран/абониран потребител - Петя Лазарова

  2) 200-тния регистриран/абониран потребител - Анжела Петрова

  3) активен фен от ФБ страницата - Катя Дизова

  Честито на спечелилите! Ще се свържа с тях и при получена обратна връзка и потвърждение, че се вълнуват от темата за отслабването, ще им изпратя книгата.

  Ако не успея да установя контакт, книгата ми ще спечелят други редовни читатели на блога. 

 Ако искате и вие да получите безплатно ел. книга "Как успях да отслабна?"абонирайте се за бюлетина на сайта.

. Наближава реда на 300-тния читател и може късметлията да сте вие! Другият вариант е да станете фен във ФБ страницата и да харесвате или коментирайте това, което ви вълнува в публикациите ми!

  Ако пък не искате да оставяте всичко на шанса вижте повече за книгата тук и изтеглете ОТКЪС. За поръчка следвайте долния бутон:

kupi

Последно променена наСряда, 30 Октомври 2013 13:13

1 коментар

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics